Nog meer tips

In het vorige bericht is er uitleg gegeven over de tabbladen en hoe je alle eerst aflopende kavels op een rij kunt bekijken.
In dit bericht zullen we wat uitleg geven over de favorietenlijst.

De favorietenlijst is een lijst met kavels om jouw persoonlijke favoriete kavels in te bewaren. Je kunt de lijst gebruiken om een kavel in op te slaan waar je op hebt geboden, om snel te zien of jij nog steeds het winnend bod hebt bijvoorbeeld. Ook als je niet op een kavel hebt geboden kun je een kavel in de favorietenlijst plaatsen. Dit is handig wanneer je nog niet zeker weet of je een bod wilt plaatsen en toch de veiling makkelijk terug kunt vinden en eventueel later alsnog een bod te kunnen plaatsen.

Je kunt een kavel in de favorietenlijst plaatsen door op het kavel te klikken. Onder de knop Bieden, staat de tekst 'toevoegen aan mijn Favorieten' Als je hier op klikt, wordt het kavel automatisch in jouw persoonlijke favorietenlijst geplaatst.

De favorietenlijst kun je terugvinden in 'mijn account' onder het kopje Favorietenlijst.

 

Om alle lopende veilingen te bekijken kun je onderin iedere pagina op 'alle kavels' klikken. Nu zie je alle kavels die op dit moment in een veiling geplaatst zijn. Handig is de sorteer optie. Hier kun je alle kavels sorteren op bijvoorbeeld eerst aflopende veilingen.

 

We hopen dat dit bericht je heeft geholpen en we wensen je veel plezier op het platform.

Met vriendelijke groet

Het team van Vente-Auctions