Welkom bij Vente!

Welkom bij Vente

Het is zo ver, Vente Auctions zal binnenkort online gaan. Op dit moment zijn we druk bezig om het gebruik van de website zo prettig mogelijk voor je te maken. De planning is om de eerste veiling vol prachtige en unieke stukken op 1 Januari 2016 van start te laten gaan.Het kopen en verkopen van antiek, kunst en curiosa is nu makkelijk en goedkoop via Vente Auctions. Makkelijk omdat je er de deur niet voor uit hoeft en goedkoop omdat het om een online veiling gaat. Dus geen dure panden, veel personeel, of veilingmeesters.

Wanneer je je voor 1 Januari 2016 registreert en kavels aanmaakt kun je voor deze kavels nog goedkoper uit zijn. Wij geven namelijk 50% korting op de veilingkosten over de kavels die voor 1 Januari geplaatst zijn. Ook voor de koper bieden wij tot 15 Januari 2016 50% korting op de veilingkosten.

Laat ons weten wat je vindt


Vente Auctions wil graag dat het gebruik van de website een fijne ervaring is, daarom vragen we of je misschien even tijd hebt om onze website te bekijken. Wat gaat er goed? Wat gaat er niet goed? Zijn er punten om te verbeteren? Mis je iets op de website? Wanneer je vragen, op- of aanmerkingen hebt kun je ons gemakkelijk via de website of via info@vente-auctions.nl een e-mail sturen. Je kunt natuurlijk ook een reactie op facebook of twitter achterlaten.